Testimoniale furnizori

„Colaborarea Alka-Nordexim a inceput in anul 2008 si s-a dovedit o reusita, din 2010 si pana in prezent, datorita valorilor de sell-out realizate Nordexim s-a detasat ca Partenerul nr. 1 la nivel national. Am decis sa lucram impreuna datorita modului profesionist de lucru, a unei bune acoperiri pe care o realizati in judetul Valcea si a modului in care tindeti spre a realiza performanta.”

ALKA

„Tin sa precizez ca parteneriatul cu Nordexim este unul bun. La aceasta colaborare participa si echipa de vanzari. Alegerea de colaborare cu Nordexim se datoreaza faptului ca este lider in segmentul distributiei din judetul Valcea, profesionalismul de care dau dovada in activitatile pe care le intretin, parteneriatelor pe care le au cu producatori de renume mondial, logistica si seriozitatea de care dau dovada fata de clientii cu care lucreaza.”

Heidi

„Profesionalismul, calitatea, competenta si seriozitatea reprezinta o parte a valorilor pe care le impartasim cu echipa Nordexim. Cand am ales ca partener de afaceri Nordexim am stiut ca vom gasi aceste calitati si ne-au fost confirmate de-a lungul unei colaborari benefice care dureaza de cinci ani, reflectata in rezultate reciproc avantajoase si evidentiata prin tintele propuse si atinse impreuna. Recomandam cu caldura colaboratorul nostru Nordexim, unul dintre liderii din domeniul distributiei FMCG din judetul Valcea.”

Pambac

„Ca manager de vânzări al producatorului de bauturi alcoolice Alexandrion Grup Romania, în ultimi 4 ani, am descoperit un aspect special al muncii de dezvoltare a distribuției. Am descoperit bucuria de a construi o relație durabilă, de parteneriat și colaborare, bazat pe încredere, comunicare și obiective comune. Aș vrea să-l felicit și să-i mulțumesc D-lui. Predoana, General Manager Nordexim, dar și echipei de vânzări Nordexim pentru deschiderea arătată în relația cu Alexandrion și pentru profesionalismul de care dau dovadă. Comportamentul și atitudinea demonstrate de echipa distribuitorului Nordexim îndreptățesc orice furnizor din categoria FMCG să-și dorească un astfel de partener.”

Alexandrion Grup Romania