Despre Noi

Cine suntem?

sediul-nordexim Nordexim activeaza pe piata comercializarii produselor de larg consum (FMCG). Infiintata in anul 1992, SC NORDEXIM SRL a reusit sa se impuna pe piata locala ca fiind una dintre companiile de top din domeniul distributiei. Aceste rezultate s-au obtinut pe fondul consacrarii de la infiintare pana in prezent a unei politici de orientare catre clienti. Am vizat prin aceasta orientare satisfacerea la un nivel optim a necesitatilor partenerilor nostri – acordand atentie deosebita tuturor elementelor mixului de marketing ( portofoliu de produse recunoscute, preturi competitive, distributie optima, promovare realizata de catre partenerii nostri).

Ce facem?

depozit-bauturi-nordexim Nordexim asigura furnizarea de produse alimentare (bauturi racoritoare, bere, food) in judetul Valcea, catre un numar de peste 2500 de clienti. Vrem sa oferim profituri maxime pentru clientii nostri, de aceea furnizam servicii care maresc eficienta, solutii si pachete financiare performante, sistem informatic si servicii on-line.

Servicii adiacente

  • Logistice: depozitare in spatii ce intrunesc standardele in conformitate cu normele ISO 9001:2000 si HACCP, transport cu licenta de transport rutier public de marfuri in trafic international si autorizatie sanitara;
  • Marketing si comunicare: programe dedicate fortei de vanzari, suport pentru lansarea de noi produse, campanii de fidelizarea clientilor, promotii, oferte speciale.

Cum facem?

_MG_9079 as Smart Object-1 Lucram cu peste 20 furnizori interni. In prezent oferim clientilor nostri un portofoliu de aproximativ 1500 produse. Avem parteneri strategici cu ajutorul carora am reusit sa ne fidelizam clientii oferindu-le o gama larga de produse de inalta recunoastere (Bergenbier, Pepsi, Redbull, Boromir, Alka, Pambac, Rio Bucovina Romaqua, Intersnack, Tymbark Maspex) produse ce apartin unor producatori de renume, marea lor majoritate find companii multinationale. Aceasta abordare s-a constituit in avantaj competitiv in raport cu concurenta locala, portofoliul nostru de produse acopera nevoile atat din segmentul HORECA cat si din FOOD. In colaborare cu partenerii nostri am reusit sa dezvoltam programe de trade marketing importante (exclusivitati, promotii, posm) care amplifica importanta noastra in piata. Am fost permanent alaturi de clientii nostri oferindu-le suportul necesar prin echipe de vanzari dedicate, am dezvoltat o baza logistica menita sa raspunda permanent si in timp optim nevoilor pietii.