De ce sa lucrezi cu noi

Testimoniale

Unul dintre factorii de succes ai Nordexim este orientarea catre oamenii sai, resursa umana reprezentand cea mai importanta resursa a firmei. De-a lungul timpului s-au creat si implementat proceduri si sisteme de: recrutare, training, motivare, fidelizare si dezvoltare personala si profesionala a angajatilor. In prezent compania este cel mai important angajator in domeniul distributiei din judetul Valcea. Pentru noi Oamenii fac diferenta.

Gabriel – Director General

11 ani vechime
„Lucrez de 13 ani la Nordexim, am ramas fidel acestei companii datorita corectitudinii si seriozitatii pe care le-am intalnit inca din primele zile de la angajare si a colectivului unit atat la bine cat si la greu.”

Marian – Gestionar

13 ani vechime
„Lucrez la SC Nordexim din anul 2000. La inceput mi-a fost foarte greu sa ma acomodez cu efortul cerut dar datorita suportului acordat de seful direct si colegi am reusit sa ma integrez cu succes in aceasta firma. Timp de 12 ani am venit cu drag la munca si mi-am consolidat experienta in domeniul distributiei.”

Alin  – Sofer

12 ani vechime
„Lucrez de 18 ani in compania Nordexim ca agent vanzari pentru ca am fost permanent motivat si sustinut in activitatea pe care o desfasor. Ma bucur ca am pus umarul la dezvoltarea firmei, o companie care astazi reprezinta un tel pentru multi agenti de vanzari de pe piata valceana care doresc sa se angajeze.”

Ilie – agent vanzari

18 ani vechime
Promovat in 2013 la furnizorul Bergenbier